Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Поляки послабили блокаду на кордоні України: які авто тепер пропускають фермери

Польські фермери планують продовжувати блокаду українського кордону як мінімум до 30 квітня.

Волинь-нова

Поляки послабили блокаду на кордоні України: які авто тепер пропускають фермери

Польські фермери послабили блокаду вантажних автомобілів у пункті пропуску «Гребенне – Рава-Руська»на кордоні України. Увечері 5 квітня там частково відновлено рух порожніх фур з України до Польщі

Про це повідомила Держприкордонслужба України (ДПСУ). «За інформацією від польських колег, фермери, які обмежують рух транспорту під час акції протесту, пропускатимуть на в'їзд до Польщі щодобово по 15 порожніх вантажівок», – йдеться у повідомленні.

Прикордонники попросили перевізників враховувати цю інформацію. Також у ДПСУ закликали стежити за повідомленнями від Укртрансбезпеки щодо черговості заїзду до пункту пропуску «Гребенне – Рава-Руська».

Загалом польські фермери продовжують блокувати кордон України у пунктах пропуску «Рава-Руська», «Ягодин» та «Угринів». Також залишаються черги і на раніше розблокованих напрямках, особливо на під'їздах до пунктів пропуску «Краковець» та «Шегині».

На даний момент блокування зачіпає лише вантажний транспорт. Легкові автомобілі та пасажирські автобуси перетинають кордон України та Польщі без перешкод.

Нагадаємо, польські фермери планують продовжувати блокаду українського кордону як мінімум до 30 квітня. До цього страйкарі обіцяли закінчити протести на початку березня, проте продовжили термін блокування.

Реклама Google

Telegram Channel