Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
У коледжі на Волині відбулася знакова зустріч

Головним лейтмотивом робочої зустрічі була щира вдячність воїнам Збройних сил України за захист, за можливість працювати, навчати і вчитися!

Фото: Facebook.

У коледжі на Волині відбулася знакова зустріч

Учора, 5 квітня з робочим візитом Горохівський фаховий коледж ЛНУП відвідали в. о. ректора Львівського національного університету природокористування, доктор сільськогосподарських наук, професор Василь Іванович Лопушняк та директор Львівського фахового коледжу ЛНУП Ярослав Йосипович Панюра

В ході зустрічі гості ознайомилися з матеріально-технічною базою коледжу, аудиторним фондом, завітали до православної каплиці ПЦУ закладу освіти (вшанували пам'ять про випускників коледжу, які життя віддали у боротьбі за незалежність України), ознайомилися з музеєм народознавства, спортивним комплексом, відвідали практичні та лекційні заняття, поспілкувалися із студентами про рівень задоволеності організацією освітнього процесу, про ефективність використання інформаційно-освітньої платформи Moodle, про форми зворотнього зв'язку між студентами і викладачами в освітньому процесі. 

Про це розповідають на сторінці Facebook коледжу.

«Студенти продемонстрували свої практичні роботи, виконання тестів та інших завдань з дисциплін професійного спрямування. При цьому під час відвідин заняття з української мови мали нагоду привітати студента з його днем народження.

Після огляду матеріальної бази Василь Іванович Лопушняк провів конструктивний діалог з педагогічними працівниками та представниками адміністрації коледжу. Керівник університету (Львівський національний університет природокористування ) акцентував увагу учасників круглого столу на вдосконаленні якості надання освітніх послуг, запровадженні у навчальний процес новітніх технологій, покращенні зв'язків з роботодавцями, активному залученні стейкхолдерів до освітнього процесу, підготовці до акредитації освітньо-професійних програм, якісному проведенні вступної кампанії 2024 року.

Василь Іванович підкреслив, що всі позитивні зміни у житті коледжу здійснюються завдяки адміністрації та колективу закладу освіти за безпосередньої участі, підтримки та допомоги університету, висловив сподівання на подальшу плідну працю колективу коледжу в структурі Львівського національного університету природокористування.

Після цього відбулося відкрите і відверте спілкування в. о ректора університету із студентами коледжу, в ході якого Василь Іванович зазначив, що головним завдання кожного здобувача освіти є навчання, закликав сповна використати дорогоцінний час для саморозвитку та реалізації власного потенціалу. Він відзначив активну волонтерську діяльність студентів та викладачів коледжу на підтримку ЗСУ, участь студентів в університетських наукових конференціях, закликав спортивні команди взяти участь у Спартакіаді серед факультетів та коледжів університету, зініціював проведення форуму органів студентського самоврядування університету та восьми коледжів, які входять в структуру університетського центру.

Наприкінці зустрічі в. о. ректора університету Лопушняк В. І. та директор Львівського фахового коледжу ЛНУП Панюра Я. Й. побажали студентам не втрачати шанс, а випускникам коледжу реалізувати свій потенціал у Львівському національному університеті природокористування, адже ті можливості, які мають студенти університету, багато в чому унікальні та допоможуть здобути повну вищу освіту з омріяних спеціальностей, розкрити свій потенціал у визнаних колективах художньої самодіяльності та спортивних командах університету, отримати знання та навички, що обов’язково стануть в нагоді у майбутньому.

Головним лейтмотивом робочої зустрічі була щира вдячність воїнам Збройних сил України за захист, за можливість працювати, навчати і вчитися!

Це був плідний день, сповнений конструктивного спілкування, обміну досвідом та щирого прагнення до розвитку та успіху!

Щиро вдячні за відвертий діалог, за спільну співпрацю заради успіху!» - йдеться у дописі.

 

 

 

 

Читайте також: «Сьогодні авторові пісенної збірки «Волинь моя» і гімну краю виповнилося б 83».

 
 
 

Реклама Google
 

Telegram Channel