Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
У бою з окупантами загинув легендарний «Норд» (Відео)

Сергій Коновал. Вічна пам’ять і слава Герою!

Фото із сайту rovesnyknews.te.ua.

У бою з окупантами загинув легендарний «Норд» (Відео)

Командир роти стрілецького батальйону 67-ї механізованої бригади Збройних сил України Сергій Коновал захищав Україну з 2014 року

6 квітня у боях з російськими загарбниками загинув боєць добровольчого українського корпусу з 2014 року, а в час повномасштабного вторгнення к– омандир роти стрілецького батальйону 67-ї механізованої бригади Збройних сил України Сергій Коновал.

Захисник з позивним «Норд» був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

«Загинув не просто чиїсь син, чоловік, брат, – написав побратим загиблого Богдан Бутковський. – Загинув цвіт нації, людина яка жила розбудовою України. Сергій з юних років всіма доступними методами займався вишкільною і культурно просвітницькою діяльністю. З початку повномасштабної війни, він, як досвідчений атовець пішов на фронт. Згодом, очолив «Сталеву Сотню» 2 батальйону 67 бригади. Про такого командира можна тільки мріяти! Якби всі командири були такими, як «Норд», ми б вже вигнали ворогів з України... Я ридав, як взнав про загибель Сергія, відчуття, ніби трохи осиротів... Смерть кожного воїна – то трагедія, але смерть Норда, це – втрата майбутнього України, бо на таких, як він – єдина надія…».

Читайте також: Незагойна рана Волині: «Наш тато застрелить путіна – і ми будемо жити, як колись».

Реклама Google

Telegram Channel