Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
У громаді на Волині визначили найбільш спортивну родину

Кожен член команди змагався зі своїми суперниками на спритність, швидкість, кмітливість, влучність.

Фото: Фейсбук.

У громаді на Волині визначили найбільш спортивну родину

У Володимирі відбувся фестиваль «Тато, мама, я – активна сім’я»

На фестиваль завітало 7 кращих сімей, які представляли заклади загальної середньої освіти громади: сім’я Голотюків (ліцей №1), сім’я Коленд, сім’я Богоносюків, (ліцей №3), сім’я Ващуків (ліцей №2), сім’я Петруків (ліцей імені Олександра Цинкаловського), сім’я Іллюків (ліцей №5 імені А. Кореневського), сім’я Сорок (гімназія №7).

Про це повідомляє Володимрська міська рада.

З привітальним словом до присутніх звернувся заступник міського голови Андрій Гудим, який побажав учасникам вдалого виступу. Захід розпочався з хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, а також виконанням Державного Гімну.

Змагання фестивалю проходили у три етапи. Перша частина складалась із п’яти комплексних естафет «Фрізбі», «Флорбол», «Попади в ціль», «Смуга перешкод», «Комбінована». У другій частині відбувались особисті конкурси «Найкраща мама», «Найкращий тато», «Найкраща дитина», а в третій учасники представляли сімейний малюнок на тему «Спорт для всіх – за зоровий спосіб життя».

Кожен член команди змагався зі своїми суперниками на спритність, швидкість, кмітливість, влучність. Крім спортивного азарту була і дружня підтримка суперників, і дружня порада.

За підсумками фестивалю у напруженій боротьбі третє місце виборола сім’я Іллюків (ліцей №5 імені Анатолія Кореневського), на другому місці з різницею в одне очко від переможців – сім’я Ващуків (ліцей №2). А переможцями змагань визнано сім’ю Голотюків (ліцей №1).

В особистому конкурсі: «Найкраща мама» – Юлія Іллюк, «Найкращий тато» – Богдан Ващук, «Найкраща дитина» – Владислав Голотюк. За найкраще виконання сімейного малюнку «Спорт для всіх – за здоровий спосіб життя» нагороджено сім’ю Ващуків.

Переможці були нагороджені грамотами, медалями та призами від ВЦФЗН «Спорт для всіх», а всі учасники – солодкими призами.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel