Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
У День добрих справ депутати Волиньради озеленили територію дитячого центру

Так тримати!

Фото: facebook.com.

У День добрих справ депутати Волиньради озеленили територію дитячого центру

Висаджували дерева на території дитячого центру комплексної реабілітації «Фенікс» депутати і голова Волиньради Григорій Недопад, його заступник Григорій Пустовіт, парламентарка Ірина Констанкевич

До процесу також доєднались колектив і маленькі пацієнти медзакладу.

Про це пише Волинська обласна рада.

Генеральна директорка КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства» Ірина Горавська розповіла, що молоді саджанці замінять старий сад. Символічно, що ініціативу започаткували саме 9 квітня – у всесвітній день добрих справ.

«Дерева, які тут раніше росли, уже були старими та не приносили плодів. А наші маленькі пацієнти завжди радо куштували фрукти, крім того в центрі є овочесховище. Тож виникла ідея старі дерева прибрати, оздоровити ґрунт та закласти новий сад. Впевнена, що він буде квітнути, рости і щедро плодоносити», - розповіла Ірина Горавська. Керівниця медоб’єднання також запропонувала оголосити конкурс, під час якого виберуть назву для саду та напишуть історію його створення. До слова, тут висадили понад 100 саджанців яблунь і груш.

«Це саджанці , вирощені тут, на Волині, одним із фермерів. Вони приживуться і будуть тішити врожаями, яким насолоджуватимуться діти. І заради їхнього щастя, їхньої усмішки ми, дорослі, і повинні робити такі справи», - підкреслив Григорій Недопад.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Telegram Channel