Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Матері полеглих синів-Героїв з Волині отримали їхні державні нагороди

Вічна пам’ять, честь і шана полеглим Героям!

Фото: Фейсбук.

Матері полеглих синів-Героїв з Волині отримали їхні державні нагороди

У Луцькій міській раді відбулася зустріч міського голови Ігоря Поліщука з матерями загиблих захисників України Максима Галайди та Михайла Пугача для вручення державних нагород

«Від себе особисто та від імені всіх наших працівників ще раз висловлюю щирі співчуття у вашій непоправній втраті, – сказав міський голова. – Дякую за належне виховання ваших синів – справжніх Героїв, захисників України. Відносно мирний спосіб життя у нашій громаді – це заслуга наших воїнів. На жаль, вони заплатили за нього найвищу ціну, і їхні імена будуть назавжди вписані в історію міста та громади».

Про це йдеться на сатйі Луцької міської ради.

Міський голова вручив матерям військовослужбовців державні відзнаки, присвоєні відповідно до Указу Президента «Про відзначення державними нагородами». Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено старшого солдата Галайду Максима Івановича (посмертно). Нагороду отримала мати загиблого захисника – Віра Адамівна.

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено солдата Пугача Михайла Леонідовича (посмертно). Орден вручено матері солдата – Оксані Володимирівні.

Державні нагороди захисникам присвоєні за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Вічна пам’ять, честь і шана полеглим Героям!

Співчуття, повага та вдячність їхнім рідним!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel