Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Правки до законопроєкту про мобілізацію у Верховній Раді розглядало... від 50 до 30 нардепів із 401

Ось бачите, яка порожня зала нашого парламенту. Так працюють наші обранці.

Фото з телеграм-каналу Ярослава ЖЕЛЕЗНЯКА.

Правки до законопроєкту про мобілізацію у Верховній Раді розглядало... від 50 до 30 нардепів із 401

Як відомо, народні депутати подали до другого читання документа 4269 правок. Однак, судячи з усього, парламент проголосує так, як треба Офісу президенту

Верховна Рада 10 квітня розпочала розглядати законопроєкт №10449 про мобілізацію у другому читанні, з якого виключили положення щодо демобілізації.

«Рада починає розгляд законопроєкту про мобілізацію у другому читанні. Сьогодні (вчора. – Ред.) рішення фінального не буде. Тільки розгляд відхилених правок, яких 4263. Правки, які ухвалені і остаточне голосування завтра», – написав нардеп Ярослав Железняк.

Інший член парламенту від «Слуги народу» Василь Мокан також повідомив, що Рада взялася розглядати законопроєкт №10449. Він заявив, що команду «Розумної політики» не влаштовує текст законопроєкту до другого читання, тому «у такому вигляді як зараз голосувати за нього неприпустимо».

Як повідомляє «Українська правда», вночі 11 квітня нардепи закінчили розглядати усі відхилені правки до законопроєкту про мобілізацію.

Пряма мова Железняка: «Вночі 11 квітня народні депутати закінчили розглядати усі відхилені правки до законопроєкту про мобілізацію.

Отже всі відхилені правки серед 4294 правок у законопроєкт про мобілізацію пройшли. На це пішло 11-ть годин (як відомо, народні депутати подали до другого читання документа 4269 правок).

В залі до кінця залишалось 30-ть депутатів» (зараз офіційно в Україні є 401 нардеп. – Ред.).

За словами Железняка, до ранку оголошена перерва, після якої Верховна Рада почне голосування за 31 враховану правку і законопроєкт в цілому.

Читайте також: «Євросолідарність» зареєструвала законопроєкт про термін звільнення з віськової служби.

Реклама Google

Telegram Channel