Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Окупанти жаліються, що ЗСУ вигадали новий креативний спосіб застосування дронів

Смерть ворогам!

Фото ТСН.

Окупанти жаліються, що ЗСУ вигадали новий креативний спосіб застосування дронів

Росіяни дуже невдоволені: «Підступні сволоти!»

ЗСУ вигадали ще один креативний спосіб застосування дронів. Йдеться про скидання з повітря гостро заточених мініїжаків, щоб перешкоджати безпроблемному пересуванню окупантів.

Про це пише журналіст Юрій Бутусов.

Як наголошує Бутусов, такий підхід суттєво ускладнює логістику та на час ремонту виводить з ладу колісну техніку супротивника.

 

 Звісно ж, росіян така ситуація дуже засмучує. Вони бідкаються, що «нацисти вигадують нову гидоту». Вочевидь, українські воїни з незрозумілих причин захищають свої домівки від окупантів, скидаючи з дронів не лише міни, а й такі собі гострі «сюрпризи». Росіяни ниють у Мережі про те, що ці ділянки з метою безпеки треба буквально «пролітати» і їхні машини (цивільні, медичні, волонтерські) їдуть на максимально можливій швидкості.

«І уявіть що буде з автомобілем, коли в нього відразу ж шипами пробиваються два (або більше) колеса... І в цих місцях ворожі дрони і чекають на свою «здобич» – машина зупинилася, тут же з'являється ворожа «пташка» і скидає міни. Підступні сволоти! Лише вранці отримала фото та інформацію щодо цієї ситуації», - пишуть росіяни.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel