Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Де на Волині латають дороги (Фото)

У період дії воєнного стану дороги підтримують в проїзному стані лише в рамках робіт з експлуатаційного утримання, оскільки капітальні ремонти наразі зупинені.

Фото: facebook.com.

Де на Волині латають дороги (Фото)

На автомобільних дорогах державного значення Волинської області проводяться роботи, спрямовані на забезпечення безпечного руху транспорту

Дорожні бригади підрядних підприємств, відповідальних за експлуатаційне утримання шляхів, працюють на різних напрямках.

Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Зокрема, роботи з ліквідації деформацій дорожнього покриття упродовж нинішнього тижня проводяться на пошкоджених ділянках таких автошляхів:

  • М-07 Київ – Ковель – Ягодин;
  • М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече;
  • Н-17 Львів – Радехів – Луцьк;
  • Р-15 Ковель – Володимир – Червоноград – Жовква.

Вкотре наголошуємо, що такі роботи не можуть замінити капітального ремонту, однак, з огляду на нестачу фінансування, допомагають підтримувати шляхи в проїзному стані, вберегти їх від подальшої стрімкої руйнації та запобігти аварійності.

Водночас приділяємо увагу належному стану технічних засобів організації дорожнього руху – проводимо заміну пошкоджених дорожніх знаків, технічне обслуговування і ремонт ліній зовнішнього освітлення.

Нагадаємо, Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області опікується мережею автодоріг загальною протяжністю 1790,8 кілометрів. Це автошляхи державного значення – міжнародні, національні, регіональні та територіальні. У період дії воєнного стану підтримуємо їх в проїзному стані лише в рамках робіт з експлуатаційного утримання, оскільки капітальні ремонти наразі зупинені.

Закликаємо всіх учасників дорожнього руху бути обачними на автошляхах, зважати на стан дорожнього покриття та попереджувальні дорожні знаки.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Летальне ДТП на Волині: автівка влетіла в зупинку.

Реклама Google

Telegram Channel