Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Луцька школа передала 50 тисяч гривень на ремонт медичного авто для 100-ої бригади

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Луцька школа передала 50 тисяч гривень на ремонт медичного авто для 100-ої бригади

Школярі та вчителі луцького ліцею № 26 організували благодійний ярмарок, щоб допомогти українським воїнам

Благодійний ярмарок на підтримку Збройних сил України у навчальному закладі організовують не вперше.

До ярмарку долучилися усі школярі – від першокласників до учнів 11 класів. Діти продавали власноруч виготовлене печиво, торти, фрукти та інші смаколики. Були й саморобні прикраси.

Спільними зусиллями цього разу вдалося зібрати 280 689 гривень!!!

«Дякуємо усім, хто вважав за потрібне долучитися до благородної справи, адже ми повинні бути надійним тилом, опорою для наших воїнів на передовій», – зазначив директор навчального закладу Іван Леуш.

Перші 50 тисяч гривень вже було передано на добру справу. За запитом військових ці кошти спрямували на ремонт медичного автомобіля 100 Окремої Бригади ТрО. 

«Дякую директору Леушу Івану Олександровичу та колективу нвчального закладу за довіру і переказ коштів розміром 50 000 гривень на ремонт медичного авто на 100 бригаду!  Дякую діткам його Ліцею за невтомну працю. Весь грошовий переказ буде спрямований на ремонт авто. Вважаю, що саме так треба виховувати дітей у навчальних закладах. Це найкраща подяка для наших воїнів: знати, що їхні діти дбають про їхню безпеку і долучаються фінансово.

Слава нашій Україні! Разом - ми СИЛА!» – щиро подякував за донат волонтер Максімов Андрій.

Зі слів волонтера автівка буде носити позивний «СТАРИЙ» – в пам'ять про Героя з міста Рожище Володимира Острова, який загинув за нашу свободу. Незабаром автомобіль відправиться на передову, де буде рятувати життя нашим Воїнам!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel