Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Насувається «війна термінаторів»: в Міноборони сказали, коли роботи зможуть замінити людей на полі бою

Роботи можуть з'явитися як у української, так і у російської сторони.

Фото: Відкриті джерела.

Насувається «війна термінаторів»: в Міноборони сказали, коли роботи зможуть замінити людей на полі бою

Війна в Україні близька до того моменту, коли на полі бою можуть з'явитися наземні дрони, які виконуватимуть найнебезпечнішу роботу замість військових

Це може статися вже наприкінці 2024 року.

Про це сказав представник міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець в ефірі Ukrinform TV у п'ятницю, 12 квітня, повідомляє Oboz.ua.

За його словами, наближається «війна термінаторів».

При цьому такі роботи можуть з'явитися як у української, так і у російської сторони.

При цьому такі роботи можуть з'явитися як у української, так і у російської сторони.

«До кінця цього року на поле бою вийдуть ефективні дрони, які вже, умовно кажучи, не літають, а їздять, повзають на землі, і в найближчий перспективі лінія розмежування буде насичена саме такими залізяками, які виконують саму тяжку, небезпечну роботу за людей», – сказав представник українського оборонного відомства.

За його словами, наземні дрони повністю закриватимуть лінію фронту. Бежевець пояснив, що умовно кажучи, є одна лінія на передовій, а за нею інша – лінія розмежування між Силами оборони і ворогом. Між цими лініями і працюватимуть ці дрони.«Між ними це все повзає, стріляє, вбиває і не дає нічому живому цю лінію перетнути, бо одразу вилітає, виїжджає вбиває, розстрілює. Умовно кажучи, така «війна термінаторів». Ми досить близько наближаємося до цього моменту, коли з обох сторін будуть машини», – зазначив Бежевець.

Як повідомляв OBOZ.UA, українці нібито могли відтворити російські дрони-камікадзе ZALA Lancet («Ланцет») і використовувати їх у війні проти окупаційної армії РФ. Не виключено, що такі дрони вже виробляються масово.

Читайте також: «Оперативна ситуація на кордоні Волині з білоруссю на ранок 13 квітня».

Реклама Google
 

Telegram Channel