Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Що сказав Головнокомандувач ЗСУ у 10-ту річницю початку АТО

«Ми робимо все, щоб звільнити нашу землю. Ми переможемо!».

Фото з вайбер-каналу Олександра СИРСЬКОГО.

Що сказав Головнокомандувач ЗСУ у 10-ту річницю початку АТО

«Сьогодні ми повинні згадати і пом’янути усіх українських захисників і захисниць, які поклали свої життя за свободу нашої держави у протистоянні російській навалі»

«Рівно 10 років тому, 14 квітня 2014 року, на виконання рішення РНБО розпочалася Антитерористична операція.  

Оголошення Антитерористичної операції – стало реакцією на захоплення Слов’янська спецпідрозділом фсб рф на чолі з міжнародним злочинцем, за наказом очільника Кремля, – написав Головнокомандувач ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський у своїй вайбер-групі. – З честю виконував обов’язки і начальника штабу Антитерористичної операції, і заступника керівника Антитерористичної операції, і керівника Антитерористичної операції. 

Щиро дякую кожному українському захиснику і захисниці, які тоді, навесні 2014 року, стали до лав підрозділів Сил безпеки і оборони України, щоб захистити нашу Батьківщину від російських терористів та агресорів, які принесли на нашу землю страждання і смерть. Дякую кожному, хто захищав і захищає незалежність України. 

Цього дня ми повинні згадати і пом’янути усіх українських захисників і захисниць, які поклали свої життя за свободу нашої держави у протистоянні російській навалі. 

Вічна слава і вічна пам’ять нашим Героям! 

Боротьба триває. 

Усі хто брав участь у Антитерористичній операції дуже добре засвоїли, що українське сонце сходить за териконами на Донбасі! 

Ми робимо все, щоб звільнити нашу землю. 

Ми переможемо! 

Слава Україні!».

Читайте також: Прикордонники Волинського загону на Донеччині взяли в полон трьох окупантів (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel