Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Порошенко по дорозі на фронт розказав про свої пріоритети

Разом - до перемоги!

Фото Європейська солідарність.

Порошенко по дорозі на фронт розказав про свої пріоритети

Петро Порошенко в інтервʼю для телеканалу «Прямий» під час поїздки на східний фронт пояснив, чому для перемоги важливі не лише снаряди і літаки, а й маленькі дрони, екскаватори та ремонтні майстерні

 Він вважає, що найважливіше зараз – берегти кожного українського солдата, а для цього потрібне сучасне спорядження, фортифікації та новітні технології. Саме тому в пріоритеті Фонду Порошенка зараз – забезпечення військових FPV-дронами, а також екскаваторами для швидкого будівництва фортифікацій. Цього разу більше десятка бригад отримали дрони кількох модифікацій, а також пересувні майстерні і будівельну техніку, пише eurosolidarity.

«Вже на фронті і 2 тисячі дронів, і 6 екскаваторів, і прально-душові комплекси. Ми вже вийшли за межі 160, які поставили. І пересувні авторемонтні майстерні – ми вже поставили 50 з лишнім. Зараз вони конче потрібні, тому що активізувалася робота», – пояснює пʼятий Президент. 

«Хочу наголосити, що це все – зброя. Бо воювати нам треба не за радянськими стандартами, коли солдати як гарматне м’ясо. Бо зброя – це є боєприпаси, і без них воювати неможливо. Бо зброя – це артилерія. Зброя – це літаки-винищувачі. Зброя – це РЕБ. Але зброя – це й бронежилет, і в кожного він має бути. Зброя – і кевларовий шолом, зброя – і знання, і тренування, і досвід, який має кожен солдат. І зброєю врешті-решт є екскаватори», – зауважує Порошенко. 

«Саме концепція НАТО, яку я взяв на озброєння, яка називається Save Soldiers – «збережи воїна», – має бути нашим пріоритетом. Гинути мають орки, а ми маємо боронити нашу землю. Набратися сил і перейти  в наступ», – наголошує Петро Порошенко.

Реклама Google

Telegram Channel