Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Генерал Шведюк став командувачем військ оперативного командування «Захід»

Командувач військ оперативного командування «Захід».

Фото: facebook.com.

Генерал Шведюк став командувачем військ оперативного командування «Захід»

Оперативне командування «Захід» – оперативне об'єднання Сухопутних військ Збройних Сил України у західній частині України на території 8 областей: Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька та Чернівецька області

«Шановні офіцери, сержанти, солдати! Відсьогодні, маю за честь очолити, без перебільшень, одне із найпотужніших військових з’єднань Збройних Сил України», — написав Шведюк.

Про це він повідомив на фейсбук-сторінці ОК «Захід».

Він також подякував за довіру командуванню, відзначивши, що йдеться про великі виклики та завдання, які потребують кропіткої роботи, відданості та професіоналізму.

«Ядро оперативного командування «Захід» – велика кількість досвідчених офіцерів, готових долати будь-які труднощі. І я вірю, що ваш потенціал як команди досягне ще більших успіхів», — наголосив командувач.

Шведюк додав, що прагне до того, щоб командування стало зразком військової досконалості та тактичної майстерності.

Володимир Шведюк брав безпосередню участь в антитерористичній операції на сході України. У 2018–2019 роках — командир 59-ї окремої мотопіхотної бригади.

24 лютого 2022 року зустрів на посаді заступника командувача Сил територіальної оборони. З березня 2022-го став командувачем штабу одного з угруповань військ на східному напрямку.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волиняни змайстрували мінілафети для евакуації розбитої військової техніки.

Реклама Google

Telegram Channel