Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Збірна Волинської області з рукопашного бою посіла ІІ загальнокомандне місце на Чемпіонаті України

Так тримати!

Фото: facebook.com.

Збірна Волинської області з рукопашного бою посіла ІІ загальнокомандне місце на Чемпіонаті України

В період 12-13 квітня 2024 року в м. Києві проходив Чемпіонат України з рукопашного бою серед юнаків та юніорів віком від 10 до 17 років

В даних змаганнях взяло участь понад 700 спортсменів із 17 областей нашої держави.

Про це повідомляє Департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

Змагання відбувалися в двох розділах (контактах): «дозований» та «легкий».

Збірну Волинської області представляло 30 спортсменів із наступних спортивних організацій: Волинський обласний спортивний клуб «Магістр», бійцівський клуб «BUSHІDO», Волинський регіональний клуб рукопашного бою «Інсайт».

За результатами напружених поєдинків в розділі «дозованого» контакту з рукопашного бою треті місця та «бронзові» нагороди Чемпіонату здобули: Сильмаха Роман (ВРКРБ «Інсайт»), Прозновський Олександр, Дудік Петро, Коляда Денис, Ткачук Михайло, Бичок Вадим (ВОСК «Магістр»). Другі місця та «срібні» нагороди вибороли: Вівсяний Артем (БК «BUSHІDO»), Шеремет Владислав, Винарський Павло, Мартинюк Юрій, Митюк Анатолій (ВОСК «Магістр»). Переможцями Чемпіонату України з рукопашного бою стали: Хлопецький Денис, Урда Ярослав, Приймак Артем, Іваникович Василь (БК «BUSHІDO»), Браславський Дмитро, Кучабський Микола (ВОСК «Магістр»).

Окрім того, за проявлену волю до перемоги та бійцівські якості спеціальними кубками були відзначені Вівсяний Артем (БК «BUSHІDO») та Винарський Павло (ВОСК «Магістр»).

В розділі «легкий» контакт брав участь невеликий склад збірної області, попри що результат виявився також вдалим. Треті місця у своїх віко-вагових категоріях вибороли Чайка Андрій (ВРКРБ «Інсайт»), Іваникович Василь (БК «BUSHІDO»). Друге місце посів Приймак Артем (БК «BUSHІDO»). Чемпіонами змагань стали Кучуков Георгій, Посполітак Максим та Панасюк Олександра (БК «BUSHІDO»).

У підсумку поєдинків в розділі «дозованого» контакту в загальнокомандному заліку збірна Волинської області на Чемпіонаті України з рукопашного бою посіла ІІ командне місце. І місце виборола збірна Київської області, а ІІІ місце – команда Дніпропетровської області.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині визначили найкращу спортивну сім'ю.

Реклама Google

Telegram Channel