Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Скільки п'яних водіїв зловили протягом вихідних

Керманичів закликають не нехтувати правилами дорожнього руху та бути свідомими!

Фото ілюстративне / facebook.com.

Скільки п'яних водіїв зловили протягом вихідних

Волинські патрульні задокументували 13 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння

У Ковелі інспектори під час дії комендантської години зупинили авто Volkswagen Transporter. В ході спілкування із водієм, поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 0, 45 проміле.

Про це повідомляє Патрульна поліція Волинської області.

Ще одного керманича зупинили за порушення ПДР. Він керував легковим автомобілем Volvo та перебував з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Водія було доставлено до медичного закладу, однак він категорично відмовився проходити освідування.

Також у Ковелі, під час дії комендантської години, патрульні зупинили автомобіль Mitsubishi L200. Під час перевірки документів було встановлено, що водій є позбавленим у праві керування транспортними засобами. А ще у нього інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер підтвердив — 2, 56 проміле.

У Луцьку інспектори помітили автомобіль Nissan, який рухався з технічною несправністю. Під час спілкування з керманичем, інспектори помітили ознаки сп’яніння. Результат — 0, 35 проміле. З’ясувалося і те, що водій є позбавленим у праві керування терміном на 3 роки.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині у ДТП загинув мотоцикліст.

Реклама Google

Telegram Channel