Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Благородна акція «Авто за донат»

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Благородна акція «Авто за донат»

Цю ініціативу відомого волонтера з Іваничів Ігоря Маковського відразу підтримало чимало людей після її оголошення

Її суть – затонативши 100 гривень, кожен отримує шанс отримати крутий автомобіль. Чим більша сума – тим більше шансів на її виграш.

А починалося все з того, що знайомий пана Ігоря, який працює в айті сфері, поцікавився, як зараз справи з донатами. Почувши у відповідь, що тут з’явилися проблеми, а потреби захисників не зменшуються, чоловік вирішив підтримати – віддати власний автомобіль. Тоді й народився проєкт «Авто за донат».  До слова, авто «Форд», потужне, швидке, 2020 року випуску, прибуло з Америки, де ним користувалися поліцейські.

Отже, отримати цю машину може кожен, хто візьме участь у розіграші. Організатори планують таким чином зібрати 10 млн гривень.

Ігор Маковський волонтерити почав від початку повномасштабної війни. Розпочинав з одягу і шкарпеток. Зараз доставляє на фронт дрони, РЕБи, тепловізори приціли, авто й запчастини й багато чого іншого.

«На жаль, війна триває, і запити бійців не зменшуються. Завдяки цьому збору ми разом зможемо доставити все необхідне для солдатів. Фото та відео звіт доставки буде, а також розіграш авто пройде у прямому ефірі в сервісі Монобанк. Якщо донатите не з Mono банку, то обов’язково вкажіть в призначенні платежу свій номер телефону. Більші суми банк розіб’є сам на частини по 100 грн. Надійний тил, опора нашим бійцям !!!», – написав Ігор Маковський на своїй сторінці у Фейсбук.

Посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/5pLZw2FDb5

Номер картки 5375411216352968

Роксолана Вишневич.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel