Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
«Барселона» взяла Париж, але була розбита парижанами у Барселоні

У меншості – не та «Барселона». Момент вилучення Араухо, який кардинально змінив хід гри.

Фото із сайту uefa.com.

«Барселона» взяла Париж, але була розбита парижанами у Барселоні

Тепер мадридський «Реал» точно має купити Кілліана Мбаппе із ПСЖ

Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Матч-відповідь. «Барселона» – ПСЖ – 1:4 (1:0 – Рафінья, 12; 1:1 – Дембеле, 40; 1:2 – Вітінья, 54; 1:3 – Мбаппе, 61; 1:4 – Мбаппе, 89, з пенальті, 89).Перша гра – 3:2.

У матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів зустрілися «Барселона» та ПСЖ. Першу дуель, яка відбулася у Парижі, каталонці виграли з рахунком 3:2.

Як інформує sport.ua, парижани активно розпочали поєдинок, але з їхніми дещо хаотичними атаками «блаугранас» справлялися. Намагався загострювати ситуацію Мбаппе, котрий з'являвся на обох флангах своєї команди. Каталонці діяли другим номером та реалізували перший же свій гольовий шанс. Ямаль на правому фланзі на швидкості пройшов Мендеша і прострілив на ближню штангу, а Рафінья у боротьбі з Хакімі переправив м'яч у ворота. Незабаром перевагу своєї команди міг подвоїти Левандовськи, який з меж штрафного майданчика пробив вище воріт.

Пропустивши гол, парижани продовжили битися о захисну лінію суперників. І перший небезпечний момент біля воріт «Барселони» відбувся, коли Мбаппе низом пробив після прострілу Баркола. Тер Стеген врятував свою команду в цьому епізоді. Далі відбувся ключовий момент зустрічі. Араухо збив Баркола, який тікав віч-на-віч з голкіпером, і арбітр вилучив захисника каталонців.

«Червоно-сині» досить швидко реалізували чисельну перевагу. Мбаппе не зумів замкнути простріл Баркола, але м'яч долетів до Дембеле, який точно пробив під поперечину. Перед перервою Усман міг оформити дубль, але з льоту з меж штрафного майданчика він не влучив у дальній кут.

Друга половина зустрічі розпочалася з агресивних атак гостей. З ударом Хакімі впорався тер Стеген, а Руїс не влучив у дальній кут. І все ж таки, за свою активність парижани були винагороджені ударом Вітіньї, після якого м'яч влетів у кут воріт «Барселони».

Каталонці ледь не відповіли результативним ударом, але Гюндогану трохи не вистачило влучності. А парижани на хвилі успіху продовжили атакувати і знову досягли свого. Невдало зіграв Канселу, який у куті власного штрафного ударив по нозі Дембеле. Арбітр указав на 11-метрову позначку, а Мбаппе холоднокровним ударом реалізував пенальті.

Каталонці були змушені активніше йти в атаку та могли розраховувати на успіх. Близьким до взяття воріт був Левандовськи, з ударом якого в падінні впорався Доннарумма. А крапку в матчі поставив Мбаппе, який на добиванні завершив стрімку контратаку «червоно-синіх».

Відео матчу – тут.

ПСЖ завоював путівку до півфіналу Ліги чемпіонів і там зустрінеться із дортмундською «Боруссією», яка дотиснула вдома іспанський «Атлетіко».

Ліги чемпіонів УЄФА. 1/4 фіналу. Матч-відповідь. «Боруссія» Д – «Атлетіко» – 4:2 (перший матч – 1:2).

Відео матчу – тут.

Читайте також: Помер футболіст, який причетний до голів у фіналах чемпонатів світу і Європи (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel