Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Силіконовий армований шланг – універсальний технічний виріб

Реклама.

Фото: hydraulic.ua.

Силіконовий армований шланг – універсальний технічний виріб

У багатьох галузях промисловості застосовуються гідравлічні системи, а для транспортування мастила, повітря, палива та іншого робочого середовища застосовуються шланги. Вони повинні витримувати високе навантаження та тиск, виконувати поставлені завдання, не протікати та відповідати заявленим нормам. Оптимальним інструментом для таких обставин стане силіконовий армований шланг.

Це гнучкий виріб циліндричної форми, що має армоване обплетення, забезпечуючи передачу порошків, рідин і газів на невеликі відстані. Перш ніж купити силіконовий шланг, потрібно визначитися з його внутрішнім діаметром, після чого вибрати потрібну довжину. Продаж у метрах дозволить вибрати саме стільки, скільки потрібно, щоб унеможливити зайві витрати.

Особливості застосування шлангу

Незважаючи на стійкість силіконового шланга до масляних випарів, він не буде придатним для транспортування мастила та палива. Він стійкий до корозії, також не ушкоджується внаслідок дії антифризу та багатьох інших рідин.

В основі виробництва використовується преміальний силікон, який надалі піддається забарвленню за допомогою додавання пігменту до складу. Кожна трубка доповнюється 3-5 шарами текстильного армування, збільшуючи міцність та захищеність виробу. Залежно від діаметра шланг може витримати тиск на розрив до 26 бар.

Технічні характеристики

Основні параметри не зайвим буде оцінити, перш ніж купити та застосувати силіконовий шланг:

  • робочий діапазон температур від –50 до +180 градусів;
  • сумісність із різними рідинами;
  • фторсиліконовий вкладиш (FSH) забезпечить роботу з мастилом та паливом;
  • синій колір за замовчуванням, але доступні до замовлення інші відтінки;
  • відповідності стандарту SAE J20R1 класу A;
  • армування за допомогою поліестеру.

Високий показник еластичності дозволяє використовувати шланг навіть у найскладніших за конструкцією машинах та обладнанні. На сайті hydraulic.ua завжди є можливість знайти й інші силіконові шланги, що відрізняються діаметром, формою та іншими технічними характеристиками. Шланги з легкістю піддаються різанню та з'єднанню за допомогою хомутів.

Де купити силіконовий армований шланг?

Гідравлічне обладнання, фільтри, клапани, шланги та інші вироби запропонує інтернет-магазин «Hydraulic.ua», де є досить різні компоненти в широкому асортименті. Поділ на категорії дозволить знайти необхідне рішення, отримуючи попередньо консультації від менеджерів. Діє доставка по Україні та оплата кількома способами.

Реклама Google

Telegram Channel