Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Четверо юних борців з Волині здобули перемоги на Чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств

Так тримати!

Фото: Фейсбук.

Четверо юних борців з Волині здобули перемоги на Чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств

Міський голова Ігор Поліщук разом із директором департаменту молоді та спорту Володимиром Захожим привітав юніорів Луцької громади із перемогами на Чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств ММА

Турнір відбувся у сербському місті Бєлград.

Про це інформує Луцька міська рада.

Четверо юніорів досягли на ньому вагомих результатів: Поліна Ковирнова – І місце, Дарʼя Сакович – І місце, Захар Гончарук – ІІІ місце, Дмитра Петіщев – ІІІ місце.

Міський голова привітав юніорів та їхніх наставників із престижними нагородами, подякував за те, що гідно представляють нашу громаду, область, Україну на міжнародних змаганнях та зазначив, що громада пишається їхніми спортивними успіхами.

«Ми раді, що в нашому місті є такі спортсмени, які своїми перемогами популяризують спорт, – сказав міський голова. – Дивлячись на вас, діти бачать, що є не тільки вулиця, під’їзд, підвал, але є ще спорт. І долучаються до нього. Зрозуміло, не для всіх він стане професією, але однозначно виховає багато рис характеру, які збільшують шанси людини стати успішною».

Ігор Поліщук побажав юніорам нових перемог на спортивних аренах і вручив грошові сертифікати. У свою чергу тренер і засновник луцького клубу бойових мистецтв «Garda» Михайло Савчук подякував міському голові за увагу громади до неолімпійських видів спорту і зазначив, що спортсмени цінують реакцію міської влади на свої здобутки.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волиняни виборюватимуть перемогу на чемпіонаті світу зі спортивної ходьби.

Реклама Google

Telegram Channel