Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
Польські фермери поновили блокування руху для вантажівок на двох пунктах пропуску

заблокованими польськими фермерами також залишаються напрямки пунктів пропуску «Ягодин» та «Рава-Руська».

Фото: Фейсбук.

Польські фермери поновили блокування руху для вантажівок на двох пунктах пропуску

Такі дії учасники акції на території Польщі розпочали сьогодні після 9 години у пунктах пропуску «Корчова» та «Медика», що навпроти українських «Краківець» і «Шегині»

На напрямку пункту пропуску «Краківець» обмежується рух вантажних транспортних засобів, які слідують в бік України, а по напрямку «Шегинь» як на виїзд з Польщі так і на в’їзд.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

За наявною інформацією, польські фермери планують здійснювати блокування руху по «Краківцю» до 9.00 20 квітня і по пункту пропуску «Шегині» до 9.00 19 квітня.

Станом на ранок сьогодні в чергах на території Польщі на цих напрямках очікують на можливість проїзду в бік України близько 1 500 вантажних транспортних засобів. Ускладнень для руху легкових автомобілів та автобусів не передбачається.

Нагадаємо, що заблокованими польськими фермерами також залишаються напрямки пунктів пропуску «Ягодин» та «Рава-Руська». Протестувальники продовжують тут ускладнювати рух вантажівкам, пропускаючи по кілька транспортних засобів на годину, або взагалі обмежуючи рух. Через ці пункти польські протестувальники за останній час взагалі не пропускають вантажівки в бік Польщі. Через «Ягодин» як і раніше пропускають в бік України незначну кількість вантажівок, особливо якщо порівнювати з пропускною спроможністю даного напрямку. На ранок сьогодні на цих двох пунктах в чергах на території Польщі загалом перебуває близько 600 вантажівок.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Як прикордонники контролюють водні ділянки на кордоні Волинської області (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel