Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Волинь у скорботі: на війні загинули п'ятеро наших земляків

Віічна пам'ять!

Фото ілюстративне.

Волинь у скорботі: на війні загинули п'ятеро наших земляків

Тепер їм потрібна лише наша молитва

У боях з російськими військами на передовій загинули ще п'ятеро бійців з Волині: Олександр Мажула, Володимир Грищук, Ігор Боярин, Максим Турецький і Віталій Город.

Про це повідомляє Суспільне. Луцьк.

Віталій Город

У Колківській громаді оголосили триденну жалобу у зв'язку із загибеллю на війні військовослужбовця із села Рудники Віталія Города.

 

 Полеглому захиснику було 30 років. Як стало відомо, Віталій Город загинув ще 7 липня 2022 року в Донецькій області, але офіційно втрату змогли підтвердити лише зараз. Дату прощання з бійцем сповістять пізніше. 

Ігор Боярин

У селі Верба в Оваднівській громаді 20 квітня попрощаються з полеглим на війні військовослужбовцем Ігорем Боярином, якого раніше вважали зниклим безвісти.

 

 Волинянин із позивним «Джафар» служив у десантно-штурмовій бригаді. В Ігоря Боярина залишилися дружина, донька, батьки і сестра.

Олександр Мажула

18 квітня 2024 року внаслідок поранення, отриманого на передовій, помер військовослужбовець Олександр Мажула. За даними Камінь-Каширської громади, бійцю було 32 роки.

 

 Відомо, що захисника із села Бузаки намагалися врятувати у лікарні екстреної швидкої медичної допомоги Запорізької області. Дату прощання з Олександром Мажулою сповістять додатково. 

Максим Турецький

Як повідомили у Старовижівській громаді, під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Нововознесенське на Херсонщині загинув житель села Седлище Максим Турецький.

 

Воїн загинув 29 серпня 2022 року, досі його вважали зниклим безвісти. Прощання з Максимом Турецьким відбудеться у суботу, 20 квітня. 

Володимир Грищук

Про втрату також сповістили у Голобській громаді — 18 квітня під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув військовослужбовець Володимир Грищук.

 

Коли та де відбудеться прощання з полеглим захисником поки невідомо.

Читайте також: «Тиждень у засідці: Буданов розповів, як вдалося знищити російський Ту-22М3».

Реклама Google
 

 
 
 
 
 

 

Telegram Channel