Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Головнокомандувач ЗСУ вручив бійцю з Волині «Хрест Пошани»

З вірою в Перемогу!

Фото: facebook.com.

Головнокомандувач ЗСУ вручив бійцю з Волині «Хрест Пошани»

Нагороду молодший сержант отримав за відбиття одного зі штурмів на передовій

Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський вручив військовому з Волині Федору Козлову медаль «Хрест Пошани».

Про це повідомили у Волинський обласний ТЦК та СП.

Молодший сержант Федір Козлов служить у 225 окремій штурмовій бригаді. Боєць народився на Донеччині, але у військо призивався з Ковеля на Волині.

Як зазначили в ТЦК, нагороду молодший сержант отримав за відбиття одного зі штурмів на передовій. Молодший сержант Козлов вдало та вправно вів вогонь зі штатної зброї та підствольного гранатомету. Це дозволило зупинити прорив ворожої піхоти по флангу і ворогові було завдано значних втрат, що суттєво деморалізувало противника. Завдяки мужності та самовідданості Федора та його побратимів, вдалося відбити натиск ворожих штурмових груп і підрозділ успішно виконав поставлене бойове завдання у повному обсязі.

Довідково: відомча заохочувальна відзнака Міністерства оборони України «Хрест пошани» має вигляд козацького хреста з розбіжними кінцями. Медаль вручають військовослужбовцям та працівникам ЗСУ за значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, досягнення високих показників у службі та видатні заслуги перед Збройними Силами України.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: «Писанка Перемоги»: у Луцькому університеті триває благодійний марафон (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel