Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 11218 гривень (Фото)

Разом до Перемоги!

Фото: Facebook.

У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 11218 гривень (Фото)

Волонтерський центр «Твори добро» з початку війни невтомно ярмаркує , щоб підтримати українських захисників

На ярмарку 20 квітня 2024 року було реалізовано продукції на суму 11218 грн.

Про це інформує на своїй сторінці у Facebook волонтерський центр «Твори добро».

Щиро дякуємо за випічку Ірині Пундик, Світлані Івашко-Ємчик, Марії Здинюк з мамою, Вікторії Киричук, Людмилі Ансеровій, Ларисі Нарихнюк, Оксані та Олегу Хвищунам, Оксані Мурахевич, Ользі Рендюк, Аллі Бояркевич, студентам групи А-11- Ярославу Качану, Миколі Петрику, Петру Ничипоруку та їхнім батькам.

За надані продукти для випічки адресуємо вдячність родині Бачинських, Таїсії Островській, Оксані Хамковій, Вікторії Кукевич, Зіновії Базюк, Петру та Євгенії Собуцьким , Ользі та Сергію Кононцям, Соломії та Олексію Вознюкам, Миколі Петрику (група А-11), Вікторії Долайчук (група Т-41); за виготовлення сувенірних виробів –  Оксані Хвищун, Оксані Кузьмук,  студентському волонтерському центру «В єдності сила»,  за вироби ручної роботи – Вірі Швець; за доставку на ринок та допомогу в реалізації продукції – Ірині та Олегу Пундикам, Оксані Кузьмук, Світлані Івашко-Ємчик, Марії Здинюк, Оксані Кузьмук, Оксані Мурахевич та студентці групи А-11- Конновій Оксані; за донатство - Олегу Жельчику, Лілії Клембі, Людмилі Ковтун, Олені Полігас та всім небайдужим мешканцям громади.

Всі кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ. Мирних днів нам усім!  Нашим Захисникам бажаємо міцного здоров’я, неушкодженими та з Перемогою повернутися до дому! Молимося та допомагаємо!» - йдеться у повідомленні.

 
 

 

Читайте також: «Зустрів рись і чув вовків: ухилянт шість днів блукав Карпатами».

Реклама Google
 

 
Telegram Channel