Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Волинянин отримав почесну відзнаку від Головнокомандувача ЗСУ

Дякуємо за захист!

Фото: facebook.com.

Волинянин отримав почесну відзнаку від Головнокомандувача ЗСУ

Захисника України МИКОЛУ ІЩУКА із села Скірче Торчинської громади нагородили почесним нагрудним знаком «Золотий хрест»

Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного № 3118 від 28.12.2023 року за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою МИКОЛА ІЩУК відзначений почесним нагрудним знаком «Золотий Хрест».

Про це повідомляє Торчинська громада.

Кожного дня ризикуючи власним життям та здоров'ям, спільно із побратимами Микола Олександрович дає відсіч окупаційним російським військам. Учасник АТО/ООС, він і досьогодні з честю виконує свій обов’язок перед Батьківщиною.

«Золотий хрест» – відзнака, затверджена наказом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного 2022 року. Вона входить до нагородної системи Головнокомандувача Української армії. Нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за успішне виконання бойових завдань під час проведення об'єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.

Вітаємо Воїна із заслуженою нагородою, бажаємо міцного здоров’я, успіхів на ниві служіння українському народу, здійснення задуманого, якнайшвидшої реалізації масштабних цілей.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Скільки волинян скористалися пільговими кредитами на житло за програмою «єОселя».

Реклама Google

Telegram Channel