Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Громаду на Волині відвідали німецькі благодійники

Очільник громади Ігор Пальонка подякував німецьким благодійникам за постійну підтримку.

Фото: Фейсбук.

Громаду на Волині відвідали німецькі благодійники

З кількаденним візитом у Володимирі перебувала делегація благодійників з німецького міста-партнера Цвікау

Вчергове громаду відвідав голова благодійної асоціації «Партнерство заради України» Карл-Ернст Мюллер, який цього разу приїхав з волонтерами Андреасом Майстером та Александером Крауссом.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Очільник громади Ігор Пальонка подякував німецьким благодійникам за постійну підтримку, а також передав вітання та слова вдячності керівництву Цвікау. Зазначимо, що завдяки плідній та дієвій співпраці з німецьким містом володимирське комунальне підприємство «Полігон» нещодавно отримало нову техніку, яка уже допомагає комунальникам у їхній щоденній роботі.

За доброю традицією, гості з Німеччини прибули не з порожніми руками: передали для потреб Ласківського старостинського округу автомобіль Mercedes A140, який буде використовуватись для поліпшення надання медичних послуг у селах; привезли також три генератори; медичні засоби для ТМО, зокрема спеціальне харчування та еластичні бинти; холодильник та ковдри для підопічних стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування, а також одяг та взуття для мешканців громади, які потребують такої допомоги.

Радо вітали німецьких волонтерів у закладах освіти, які вони відвідали, аби пригостити дітей смачними солодощами. Такі зустрічі відбулись у Центрі позашкільної освіти, дитячих музичній та художній школах. Згодом решту солодощів буде роздано дітям, які лікуються в ТМО та патронатній родині.

Упродовж кількох днів на Карла-Ернста Мюллера, Андреаса Майстера та Александера Краусса чекала цікава екскурсійна програма. За їхнім бажанням була організована поїздка до сусіднього Нововолинська, де разом із заступником міського голови Андрієм Гудимом, начальником відділу міжнародної діяльності та туризму Катериною Підгурець та директором ТІЦу Іриною Ковальчук відвідали шахту «Бужанську», а також підприємство «Роса Груп», продукцію якого можна побачити на полицях і німецьких супермаркетів.

Гості зі Цвікау відвідали також кілька місцевих заходів, які проводились цими днями у місті, а саме звітний концерт дитячої музичної школи та передвеликодній ярмарок у парку «Слов’янський». А завершилось перебування німецьких волонтерів в Україні поїздкою вихідного дня на оленячу ферму, що у парку «Аміла», а також на «Волинську Голландію».

 

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

 
Telegram Channel