Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
У місті на Волині планують придбати міні-ТЕС

КП «Володимиртепло» подало пропозиції на закупівлю такого обладнання за фінансової підтримки міжнародних донорів.

Фото: facebook.com.

У місті на Волині планують придбати міні-ТЕС

Представники Володимира взяли участь у нараді з міністерством розвитку громад щодо впровадження технологій резервного живлення на теплопостачальних підприємствах

На початку квітня у Володимирі було завершено опалювальний сезон. З початком міжопалювального періоду стартувала підготовка до наступного. Зважаючи на зростання кількості атак російських терористів на об’єкти української інфраструктури, однією з головних цілей у цьому процесі є забезпечення мешканців Володимира безперебійним теплопостачанням у холодний період року.

Про це інформує Володимирська міська рада.

Днями перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та представники КП «Володимиртепло» взяли участь у нараді під керівництвом Першого заступника Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Василя Шкуракова щодо впровадження технологій резервного живлення на теплопостачальних підприємствах. На цій нараді було обговорено питання забезпечення українських міст генераторами та когенераційними установками.

Когенераційна установка – це комплекс обладнання, призначений для виробництва електричної та теплової енергії в одній енергетичній установці. По суті, це міні-ТЕС – сучасна альтернатива у напрямку забезпечення резервним живленням.

Впровадження таких технологій на володимирських котельнях значно зменшить залежність від енергосистеми міста та забезпечить надійне постачання енергії теплогенеруючого та насосного обладнання. Відтак КП «Володимиртепло» подало пропозиції на закупівлю такого обладнання за фінансової підтримки міжнародних донорів.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Володимирі незабаром розпочнуть роботу літні майданчики.

Реклама Google

Telegram Channel