Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
На Волині – Чемпіонат України з важкої атлетики

 За звання найсильнішого упродовж тижня змагатимуться команди з 22-ох регіонів держави.

Фото Волинська обласна рада.

На Волині – Чемпіонат України з важкої атлетики

Чемпіонат України з важкої атлетики серед жінок і чоловіків його організатори – Мінмолодьспорт, Федерації важкої атлетики України і Волині, Волинська обласна та Луцька міська ради присвятили Збройним Силам України

 За звання найсильнішого упродовж тижня змагатимуться команди з 22-ох регіонів держави, загалом 114 чоловіків та понад 80 жінок.

Про це інформує обласна рада.

 

 «Завдячуючи нашим оборонцям, Волинь стала осередком важкої атлетики, приймаючи цьогоріч вже четверті національні змагання поспіль. У нас давні і успішні традиції з цього виду спорту. Саме волинянина – першого майстра спорту з важкої атлетики серед сільських спортсменів Андрія Хвесика вважають засновником цього виду спорту. Наші земляки – і серед кращих важковаговиків незалежної України. Я гордий тим, що наш край спроможний і розвивати спорт, і підтримувати воїнів. Учасникам чемпіонату зичу блискучих перемог і блискавичних рекордів», - висловив побажання від імені регіонального Олімпійського комітету та обласного депутатського корпусу Григорій Недопад.

 

 Генеральний секретар Федерації важкої атлетики України Борис Лобко висловив волинянам вдячність за гостинність та незмінно високий організаційний рівень прийому всеукраїнських важкоатлетичних змагань, зауваживши, що Волинь оберуть і для проведення національного чемпіонату серед юніорів до 20 років та молоді до 23 років. Він також нагородив подяками Федерації очільника Волиньради Григорія Недопада, Луцького міського голову Ігоря Поліщука та виконувачку обов’язки директора ДЮСШ «Колос» Олену Лейкіну.

За результатами першого дня змагань у ваговій категорії чоловіків до 55 та до 63 кілограмів двоє волинських важкоатлетів здобули срібло – це вихованець Луцької ДЮСШ №3 Дмитро Миронюк та спортсмен Школи вищої спортивної майстерності Дмитро Омельянець.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel