Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
У Луцькому районі з'явилась креативна автобусна зупинка (Фото)

Цікаве та оригінальне рішення!

Фото: facebook.com.

У Луцькому районі з'явилась креативна автобусна зупинка (Фото)

Завдяки співпраці соціально-відповідального бізнесу та влади в Торчинській громаді вдалося встановити ще одну зупинку громадського транспорту

Керівник ТОВ Веселе-Агро Костянтин Перов звернувся до керівництва громади з пропозицією встановлення автобусної зупинки на вулиці Боратинська в Торчині.

Про це інформує Торчинська громада.

Дуже часто люди, які їдуть у сторону Веселого, на перехресті вулиць Луцька та Боратинська очікують громадський транспорт. Але, згідно документів, місце для зупинки там передбачено не було.

Тому голова громади, Юрій Кревський, звернувся до відповідних служб, щоб внести зміни у плани розташування зупинок громадського транспорту області та передбачити зупинку на вулиці Боратинська.

Погодивши усе документально, розпочалися роботи з підготовки місця та встановлення автобусного павільйону. До даних робіт були залучені працівники ТОВ Веселе-Агро, ВУЖКГ Торчин. Було розчищено та підготовлено місце для зупинки, вкладено щебінь.

Працівники ТОВ Веселе-Агро виготовили автобусний павільйон. Дуже відповідально і по-дизайнерськи підійшли до виконання робіт. Павільйон вийшов оригінальний та яскравий. Чекаючи на громадський транспорт, пасажири зможуть ознайомитися з інформацією про Торчин та Веселе. Цю інформацію для виконавців надали працівники місцевих бібліотек, Оксана Мельничук та Наталія Чечотка. Також можна записати керівників підприємства.

Передбачено місце для оголошень. Буде встановлено великий бак для сміття.

«Щиро дякуємо Костянтину Перову та усій команді ТОВ Веселе-Агро за співпрацю та відповідальне ставлення до виконання даних робіт», – йдеться в дописі.

Зупинка вийшла дуже колоритна і цікава. А головне – людям тепер буде комфортніше та зручніше очікувати громадський транспорт.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На берегах волинських водойм зібрали десять мішків сміття.

Реклама Google

Telegram Channel