Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
«Волинь зустрічає друзів»: у Луцькому педколеджі стартував великий волейбольний турнір

На змагання приїхали команди з кількох міст України.

Фото Волинська обласна рада.

«Волинь зустрічає друзів»: у Луцькому педколеджі стартував великий волейбольний турнір

Упродовж трьох днів триватимуть баталії XXXI-го Всеукраїнського турніру з волейболу серед дівчат.

У цьогорічному турнірі беруть участь вісім волейбольних команд: Луцького педколеджу, Технічного фахового коледжу ЛНТУ, Тернопільського фахового коледжу ТНТУ ім. Івана Пулюя, Бродівського фахового педагогічного коледжу ім. Маркіяна Шашкевича, Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу, ДЮСШ міста Ковеля, ДЮСШ Ратнівської територіальної громади та команда ЛНТУ.

 

 Ректор Луцького педколеджу Петро Бойчук подякував учасницям змагань та їх наставникам, які прийняли запрошення на участь у дружньому турнірі. «Луцький педколедж - це той заклад де люблять та поважають спорт, де виховується гармонійна та всебічно розвинена особистість, завдяки тому, що усі учні долучаються до занять фізичною культурою та спортом. Цей волейбольний турнір ми проводимо 31 раз поспіль, 31-й раз наш заклад збирає друзів. Через ці змагання пройшли вже покоління людей, які сьогодні вдячні за те, що спорт виховав у них вольові якості, жагу до перемоги, сформував саме ту, людину, яка сьогодні потрібна нашому суспільству», - підкреслив він.

 

 В урочистому відкритті спортивних змагань взяв участь голова Волиньради, очільник регіонального осередку НОК України та президент обласної федерації волейболу Григорій Недопад. У своєму вітальному слові він найперше висловив вдячність українським захисникам, завдяки яким є можливість навчатися і змагатися. «Цей волейбольний турнір серед дівчат має славну історію і є майже ровесником незалежності України. За ці роки із обласного він трансформувався у загальноукраїнський. Я переконаний, що у нього гарна перспектива. Варто клопотатись, аби ці волейбольні змагання були включені до щорічного календаря спортивних подій Національного Олімпійського комітету України. Вітаю команди, бажаю продемонструвати злагоджену і вольову гру та пережити незабутні емоції. Нехай переможуть найкращі», - резюмував він, інформує обласна рада.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel