Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Лукашенко заявив, що опозиція хоче захопити в Білорусі район, який межує з Волинню

«На нас гатовіца нападєніє!».

Фото Гордон.

Лукашенко заявив, що опозиція хоче захопити в Білорусі район, який межує з Волинню

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, виступаючи на Всебілоруських народних зборах 25 квітня, що білоруська опозиція, яка перебуває за кордоном, нібито хоче захопити Кобринський район

 «Хоча б захопити якийсь, не знаю, чому обрали Кобринський район, багато про це вони там говорять. Але ж він не біля самого кордону. Є ж ближче до кордонів. Ні, Кобринський район. Захопити, оголосити владу, звернутися до НАТО, ввести війська», – сказав Лукашенко.

Про це пише «Гордон» з посиланням на російське пропагандистське агентство РИА Новости. 

За словами правителя Білорусі, це нібито робитимуть за вказівкою «західних замовників», пише БЕЛТА. «Воювати, здійснювати інтервенцію вони самі не хочуть. Вони вперед запустять «демократичні сили», які Білорусь «звільнятимуть від диктатури». Там від демократії нічого не залишилося, це зрадники й бандити. Другою шеренгою йтимуть війська НАТО. Ми це чудово розуміємо», – заявив Лукашенко.

За його словами, нібито саме під виконання таких завдань за кордоном створюють «Білоруський добровольчий корпус», полк Калиновського й інші формування. Лукашенко закликав жителів міст і сіл Білорусі «дивитися навколо себе» й інформувати владу «щодо будь-чого».

Реклама Google

Telegram Channel