Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
 «Україна завжди зі мною», - генеральний консул Польщі у Луцьку завершив дипломатичну місію

Славомір Місяк завершив свою кар'єру у Луцьку.

Фото Волинська обласна рада.

«Україна завжди зі мною», - генеральний консул Польщі у Луцьку завершив дипломатичну місію

Привітали Славоміра Місяка з успішно виконаною роботою та подякували за співпрацю голова обласної ради Григорій Недопад і його заступник Григорій Пустовіт

«Ваша каденція прийшлася на важкий для України і Волині час. Спершу - епідемія коронавірусу, потім – повномасштабне вторгнення. Але наша співпраця і взаємодія були ефективними і добросусідськими. У перші дні війни ми змогли евакуювати до Польщі наших дітей з інтернатів та сиротинців. Ми завжди були на зв’язку, коли потрібно було доправити допомогу, посприяти волонтерам під час перетину кордону, - зазначив Григорій Недопад. – Волиняни вдячні вам та польському народові за підтримку, допомогу і щирість. Впевнений, що ви будете допомагати Україні й надалі, не залежно від місця несення дипломатичної служби».

 

 Григорій Недопад вручив Славоміру Місяку подяку Волиньради та пам’ятний сувенір – монету «Народжений в Україні», інформує обласна рада.

«Волинь і Україна – дуже важлива частка мого життя. За період праці тут я багато чому навчився. Я впевнений в одному: треба робити все, щоб допомогти Україні. Майбутнє наших держав, народів - це майбутнє двох демократичних країн в об’єднаній Європі. Європі компромісів, солідарності та миру», - висловив переконання Славомір Місяк.

Реклама Google

Telegram Channel