Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Ще одна втрата: війна забрала життя Героя з Волині Валерія Петльовського

Вічна пам’ять Герою!

Фото: facebook.com.

Ще одна втрата: війна забрала життя Героя з Волині Валерія Петльовського

Олицька громада в скорботі

Воїн ВАЛЕРІЙ ОЛЕКСІЙОВИЧ ПЕТЛЬОВСЬКИЙ, житель села Хром'яків, 31.03.1970 року народження, люблячий чоловік, батько, дідусь, вірний син України.

Про це повідомляє Олицька селищна рада.

Командир 2 механізованого відділення - командир машини 1 механізованого взводу 1 механізованої роти військової частини, вірний військовій присязі, Валерій мужньо став на захист України, з перших днів і до останнього подиху боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини.

Загинув Герой, 24 квітня 2024 року при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення, поблизу села Діброва Сєвєродонецького району, Луганської області, внаслідок штурмових дій збройних сил російської федерації.

Мужність та героїзм Валерія є прикладом для нас усіх, нагадуючи нам про важливість відстоювати нашу рідну землю. Відвага і самопожертва Героя неоціненні, найвища цінність віддати своє життя за свою Батьківщину, захищаючи від російського окупанта.

Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, рідним та близьким загиблого Воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами.

Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей.

Світла та вічна пам’ять Герою! Слава Україні! Героям Слава!

Про церемонію прощання та чин поховання повідомимо згодом.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На фронті загинула військова та журналістка з Волині.

Реклама Google

Telegram Channel