Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У волинському селищі вшанували пам'ять загиблого захисника (Фото)

Щоб віддати шану Герою, у школі зібралися рідні та знайомі Артура, а також представники влади.

Фото: Сенкевичівська територіальна громада.

У волинському селищі вшанували пам'ять загиблого захисника (Фото)

26 квітня у Сенкевичівському ліцеї відбувся патріотичний захід-реквієм, присвячений роковинам загибелі Артура Кліментовича, полеглого захисника України

Щоб віддати шану Герою, у школі зібралися рідні та знайомі Артура, а також представники влади – заступник голови Городищенської сільської ради Віктор Білик, староста округу Валентин Гаврилюк, працівники апарату ради, закладів освіти та культури.

Про це повідомляє Городищенська громада.

«Схиляємо голови перед мужністю, патріотизмом та незламністю нашого земляка, який віддав найцінніше - своє життя, кинувши виклик у вічі ворогу. Схиляємо голови перед його людяністю, чесністю, активною громадянською позицією, незламністю, любов’ю до рідної землі. Пам’ять про Артура Кліментовича навічно залишиться у наших серцях»,  – звучало на меморіальному заході, який продовжився на кладовищі покладанням квітів до могили полеглого бійця.

Слава Україні, яку наш захисник любив понад усе! Слава Героям, які не вмирають!

Артур Кліментович загинув 6 травня 2023 року у н.п.Спірне Донецької області в результаті штурмових дій противником при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

 

 

 

 

 Читайте також: «Волинь у скорботі: на війні загинули четверо бійців і військовослужбовиця».

 

Реклама Google
 

Telegram Channel