Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
Україна так трощить Естонію, що дивує навіть свого тренера (Відео)

Естонці аж 8 разів виймали шайбу із сітки своїх воріт.

Фото із сайту sport.ua.

Україна так трощить Естонію, що дивує навіть свого тренера (Відео)

«Ми не чекали, що Україна закине 8 шайб», – зізнався після фінального свистка наставник «синьо-жовтих» Дмитро Христич

Збірна України з хокею стартувала на чемпіонаті світу у Дивізіоні 1B, який відбувається у Литві. І не просто стартувала,а буквально розтрощила збірну Естонії – 8:0!

Чемпіонат світу з хокею. Дивізіон 1B. Естонія – Україна – 0:8 (0:1, 0:3, 0:4).

Шайби: 0:1 – 11:44 Пересунько (Ратушний, Мазур);  0:2 – 21:36 Садовіков (Захаров, Лялька – більше);  0:3 – 21:47 Денискін (Ратушний, Фадєєв); 0:4 – 25:26 Трахт (Пересунько, Пангелов-Юлдашев); 0:5 – 47:27 Кривошапкін (Ворона); 0:6 – 52:41 Мережко (Пересунько, Толстушко); 0:7 –  54:58 Денискін (Янішевський); 0:8 – 55:55 Морозов (Садовіков).

У стартовому періоді Україна оформила одну шайбу силами Олександра Пересунька, проте все було не так уже й просто. В одному моменті форвард естонців влучив у перекладину, а судді дивилися епізод, підозрюючи, що шайба перетнула лінію воріт.

Проте, загалом, усе стало зрозуміло, коли Україна на старті другої 20-хвилинки оформила дві шайби за 11 секунд. Спершу у більшості відзначився Садовіков, а потім забив Денискін. До кінця періоду рахунок 4:0 встиг зробити Трахт. Зазначимо, що Україна один раз діяла у меншості 3 на 5, але зуміла відбитися.

У заключному періоді українці вимкнули активний пресинг, а наставник почав все частіше залучати гравців третьої та четвертої ланки. Що не завадило закинути ще чотири шайби та перемогти з розгромним рахунком.

Найкращим гравцем став форвард Пересунько, який набрав три (1+2) очки. 

Наставник збірної України з хокею Дмитро Христич так прокоментував стартовий матч на чемпіонаті світу у Дивізіоні 1B проти Естонії:

«Ми не очікували до гри і після першого періоду, що буде такий рахунок. Повірили, коли почали забивати. Нам десь пощастило, що не пропустили. У другому періоді забили дві шайби за 11 секунд, стало легше – і не дали супернику шансів розвернутися. Було важливо доставляти шайбу на п'ятак і там боротися, хлопцям це вдалося.

Завтра гра з Нідерландами, але ми думаємо більше про те, як відновитись та бути готовими. Ми приїхали перемагати у кожному матчі. Поки що матчі конкурентів сьогоднішні повністю не встиг подивитися», – сказав Христич у коментарі sport.ua.

У неділю Україна зіграє проти Нідерландів, які стартовий матч програли Китаю – 0:3.

Відео всієї гри:

Результати інших матчів 1 туру першості:

Іспанія – Литва – 0:3.

Нідерланди – Китай – 0:3.

Читайте також: Львів побив Рівне, а «Динамо» після промови Ярмоленка у меншості вириває виїзну перемогу в «Дніпра-1» (Відео голів).

Реклама Google

Telegram Channel