Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
У Горохів завітала молодь Волині

Усі учасниці та учасники були задоволені проведеним заходом.

Фото: Facebook.

У Горохів завітала молодь Волині

Команда Волинського обласного молодіжного центру побувала в мальовничому місті Горохів на Волині для проведення інформаційно-просвітницького заходу «Комунікативні навички»

Під час заходу учасники та учасниці розвивали взаємодію одне з одним, використовували і покращували власні навички лідерства та комунікації і демонстрували вміння працювати в команді як під керівництвом обраного ними «капітана», так і у форматі «команда на команду», де кожен ставав своєрідним лідером.

Про це повідмляє Горохівська територіальна громада. 

«Родзинкою заходу була інтерактивна гра «Шахове поле», тренеркою Оксана Словік, голова громадської організації «Твої кроки».

Родзинкою заходу була інтерактивна гра «Шахове поле», тренеркою Оксана Словік, голова громадської організації «Твої кроки».

Також, окрім цього, проводилися вправи для знайомства одне з одним, а також такі, які були спрямовані на налаштування на подальшу діяльність і на задіювання та поліпшення власної уваги та пам’яті.

В процесі проведення заходу учасники та учасниці змогли наново пізнати самих себе в сфері лідерських якостей, отримали величезну кількість різноманітних позитивних емоцій, демонстрували та покращували вміння працювати в команді, а також отримали можливість покращити навичку планування власних рішень наперед задля досягнення відповідних результатів.

Усі учасниці та учасники були задоволені проведеним заходом, активно виконували усі завдання, з натхненням та зацікавленням брали участь у грі і виражали бажання щодо продовження даного заходу!

Захід реалізовано в рамках Програми «Молодь Волині» за підтримки Волинської обласної ради, Департаменту культури, молоді та спорту Волинської ОДА.

Дякуємо за співпрацю, Горохівська міська територіальна громадо!» - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 Читайте також: «У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 20 050 гривень (Фото)».

 

Реклама Google

Telegram Channel