Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Трагедія в Німеччині: 57-літній росіянин зарізав двох молодих українців

На місці трагедії...

Фото із сайту Focus.de.

Трагедія в Німеччині: 57-літній росіянин зарізав двох молодих українців

Внаслідок нападу загинули 36-річний та 23-річний наші співгромадяни

Стало відомо, що ввечері у суботу, 27 квітня, у німецькому місті Мурнау [Murnau am Staffelsee] виявили двох українців із ножовими пораненнями. Один із чоловіків загинув на місці, а другий помер від завданих травм у лікарні.

Місцева поліція затримала підозрюваного у вбивстві – ним виявився росіянин, повідомили у прес-службі штаб-квартири Південної поліції Верхньої Баварії.

За даними правоохоронців, інцидент трапився у місті Мурнау, що в окрузі Верхня Баварія. На парковці місцевого торгового центру Tengelmann Center двоє громадян України віком 36 та 23 років отримали смертельні ножові поранення. Місцевий сайт новин BR24 оприлюднив відео з місця убивства.

«36-річний чоловік від отриманих важких травм помер на місці, другий потерпілий помер у сусідній лікарні того вечора», – повідомили у прес-службі поліції.

Загиблі українці проживали у місті Гарміш-Партенкірхен [Garmisch-Partenkirchen], відомому у Баварії гірськолижному курорті, який розташований за 27 км від Мурнау.

Поліцейські оперативно розшукали та затримали підозрюваного у вбивстві українців. Ним виявився 57-річний громадянин Росії. Наразі вирішується питання щодо арешту росіянина. Яке покарання понесе вбивця, у прес-службі поліції не уточнили.

Читайте також: Із річки Тиса витягнули тіла двох чоловіків.

Реклама Google

Telegram Channel