Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
Шавка путіна заявив, що долю Зеленського «вирішено»

Горійтиме і він у пеклі!

Фото із сайту ukr.net.

Шавка путіна заявив, що долю Зеленського «вирішено»

А його самого?

Прессекретар російського правителя володимира путіна дмитро пєсков заявив, що долю Президента України Володимира Зеленського «вирішено», а в українських військових нібито наростає паніка.

Цю думку пєсков озвучив в інтерв'ю програми «москва. кремль. путін», інформує «Українська правда».

«Мені здається, що доля Зеленського однозначно вирішена («участь Зеленского однозначно предрешена». – рос.). І зовсім скоро настане момент, коли багато хто, зокрема в Україні, поставить під сумнів його легітимність. У будь-якому разі, навіть із юридичної точки зору це доведеться зробити, і йому якось доведеться виправдовуватися. Але тут для нас головне – ми повинні продовжити спеціальну військову операцію (війну проти України. – Ред.), убезпечити себе і виконати ті завдання, які були поставлені спочатку».

Представник кремля запевняє, що «з українського боку на фронтах наростає паніка», і це в нього нібито «інформація прямо з перших рук».

«Нам дуже важливо цю динаміку підтримати, не зупинятися», – сказав він.

пєсков також заявив, що «та сторона», яку він охарактеризував як «колективний Захід плюс один», тестуватиме росію «на слабО». «Нам головне це «слабО» не показати», – додав він.

Читайте також: Байден покепкував про Трампа: «Я змагаюся із 6-річною дитиною».

Реклама Google

Telegram Channel