Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Як відомий співак родом з Волині Монатік збирає на дрони

Разом - до перемоги!

Фото ТСН.

Як відомий співак родом з Волині Монатік збирає на дрони

Артист у співпраці з іншими музикантами потішив неочікуваною новинкою

Український співак MONATIK об'єднався з гуртом «ТНМК», репером OTOY, виконавцями Мішею Правильним та Богданом Купером, аби допомогти військовим.

Так, артисти взяли участь у благодійному концерті «Нашебачення». Мета заходу – зібрати кошти на допомогу українським захисникам. Зокрема, під час концерту відбувався збір на FPV-дрони для «Азову» і 3-ї окремої штурмової бригади, інформує ТСН.

У рамках співпраці музиканти представили на шоу «Нашебачення» неочікувану новинку. Артисти виконали трек, який отримав назву «Спешл». Прем'єра спільної композиції відбулася на концерті «Нашебачення», а нині ж вона доступна на інших майданчиках.

«Мені дуже імпонує творчість цих артистів. Щиро вважаю OTOY, Мішу та Богдана - надзвичайно глибокими та сильними поетами сучасності. «ТНМК» - це взагалі легенди. Я ріс на їхній музиці і для мене велика честь, що їм сподобалася ідея взяти участь в спільній колаборації. Всі вони є авторами і пишуть дуже потужні тексти, вірші. Мені дуже хотілося б, щоб в Україні створювалося та множилося сучасне українське мистецтво», - висловився про їхні співпрацю Дмитро Монатік.

Реклама Google

Telegram Channel