Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
На Волині коротке замикання електромережі спричинило декілька пожеж

Минулої доби в області трапилося 5 пожеж.

Фото: facebook.com.

На Волині коротке замикання електромережі спричинило декілька пожеж

29 квітня на лінію 101 надійшло 5 повідомлень про пожежі – у Луцькому, Володимирському районах та на Ковельщині

О 03:11 рятувальники 16 ДПРЧ селища Стара Вижівка та працівники місцевої пожежної охорони с. Облапи ліквідували пожежу в цегляному житловому будинку в с. Буцинь Дубівської громади на Ковельщині, що, за попередніми даними, трапилася через коротке замикання електромережі.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Волинській області.

Імовірно, з цієї ж причини близько полудня горів дерев'яний житловий будинку в с. Овлочин Оваднівської громади Володимирського району. Пожежу, що виникла на горищі, ліквідували о 12:25 рятувальники 17 ДПРЧ. Під час пожежі травмувався чоловік, 1965 р.н., син власниці. З термічними опіками обличчя та очей потерпілого госпіталізували до Нововолинської міської лікарні. Стан задовільний, середньої важкості. Причина пожежі коротке замикання електромережі.

О 10:55 надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі в с. Ратнів Луцького району. Горіння, що охопило дерев'яне перекриття й обрешітку, поширилося на хатні речі й сіно, що зберігалося на горищі, ліквідували рятувальники 2 та 25 ДПРЧ та працівники місцевої пожежної охорони с. Чаруків об 11:40. Попередня причина пожежі — недолік конструкції димаря печі.

Крім того, минулої доби рятувальники та працівники місцевої пожежної охорони ліквідували пожежу в цегляній господарській будівлі в с. Новий Зборишів Марʼянівської громади Луцького району, а також в деревʼяному гаражі в с. Хренів Нововолинська громади. В обох випадках попередньою причиною загорянь також стало коротке замикання електромережі.

Близько опівночі 30 квітня виникла пожежа в дерев'яному хліві в с. Лобна Любешівського району. Пожежу ліквідували о 02:27 рятувальники 12 ДПРЧ та працівники МПО с. Залізниця. Попередня причина — коротке замикання електромережі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині підліток на самокаті потрапив під колеса автівки.

Реклама Google

Telegram Channel