Курси НБУ $ 39.81 € 43.26
Голова Волинської ОВА зустрівся із новим командувачем ОК «Захід»

«Разом ми зміцнимо нашу обороноздатність і продемонструємо непохитну відданість захисту нашої країни».

Фото Волинська ОВА.

Голова Волинської ОВА зустрівся із новим командувачем ОК «Захід»

Начальник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко зустрівся із очільником військ оперативного командування «Захід» Володимиром Шведюком

Володимир Шведюк, днями призначений командувачем ОК «Захід», має значний досвід військової служби. Безпосередньо брав участь в антитерористичній операції на сході України, був командиром 59-ї окремої мотопіхотної бригади. Повномасштабне вторгнення зустрів на посаді заступника командувача Сил територіальної оборони, також був командувачем штабу одного з військових угруповань на східному напрямку.

«Маю за честь очолити, без перебільшень, одне із найпотужніших військових з’єднань Збройних Сил України. Дуже вдячний за довіру командуванню, яке поклало на мене цю відповідальну місію. Це велика честь і привілей, і я розумію, що воно несе за собою велику відповідальність перед вами, перед нашими військовими частинами і перед Україною, – відзначив Володимир Шведюк після свого призначення. – Разом ми зміцнимо нашу обороноздатність і продемонструємо непохитну відданість захисту нашої країни. Нам немає іншого вибору, як перемогти. І ми це зробимо».

 

 Територія відповідальності ОК «Захід» – Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька та Чернівецька області.

Тож при зустрічі очільник Волинської області та військовокомандувач за участю представників сектору оборони і безпеки області обговорили спільні завдання та заходи із захисту й укріплення кордону, забезпечення Збройних сил та регіональні програми підтримки ветеранів, інформує Волинська ОВА.

Реклама Google

Telegram Channel