Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Волонтери луцького вишу навідали захисників у військовому госпіталі (Фото)

Із Великоднем, незламні!

Фото: ЛНТУ.

Волонтери луцького вишу навідали захисників у військовому госпіталі (Фото)

Великдень – це не лише різнокольорові писанки, смак паски та аромати запеченого м’ясця, а й свято Христового Воскресіння, фундамент віри, добрих справ і світлих думок, надії на порятунок та щирої любові

Люди, які сьогодні найбільше потребують нашої любові, підтримки та уваги, люди, які заслуговують найбільшої шани і завдяки яким ми можемо відзначати свято Воскресіння  - це наші мужні Герої, захисники України, які незламно продовжують боронити наш спокій і віддавати найцінніше – життя та здоров’я. Саме вони варті найщиріших слів подяки у величне свято Великодня.

Про це йдеться на сайті ЛНТУ.

Уже не вперше волонтерський осередок ЛНТУ навідує поранених військовослужбовців у місцевому госпіталі, аби розділити з ними святкові моменти, подарувати часточку своєї уваги, тепла, відчуття родинного затишку та передати домашні смаколики, які ми навмисне виготовляємо напередодні.

Завдяки творчим талантам та великим серцям луцьких здобувачів та друзів, вдалося влаштувати для захисників акустичний вечір і хоча би трохи наповнити їхні душі добром, теплом, любов’ю, нашою підтримкою та безмежною вдячністю!

«Кожен візит до місць, де наші мужні воїни перебувають на лікуванні чи реабілітації, абсолютно різний. Іноді він наповнений невгамовним болем і співчуттям, іноді дає змогу перейняти почуття максимальної підтримки та розуміння, сьогодні ж ми обмінялися неймовірно силою українського духу, коли попри усе, ми можемо усміхатися, дарувати один одному хоча би маленьку радість сьогодення, дивитися в очі і бачити усю глибину людини, ал е водночас, щиро радіти зустрічі, елементарному спілкуванню.

Ми завдячуємо керівництву та колективу госпіталю за невтомну і відповідальну роботу, за турботу і піклування, яку ви щосекунди даруєте нашим воїнам!

Дорогі наші захисники, ми дякуємо Вам за усе: за вашу силу, за мужність і героїзм, за нашу свободу, наближення миру та перемоги. Ми чекаємо вас удома, живими та здоровими, молимося за вас і просимо Бога берегти вас та кожного, хто поряд із вами!

Із Великоднем, незламні!» – йдеться в дописі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині відбулися змагання на честь Заслуженого тренера України.

Реклама Google

Telegram Channel