Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Поліцейська з Одеси: «Нах*й мені церкву охороняти, прилетить – всього мінус 30 людей»

Зазначимо, що цинічна заява поліцейської з Одеси з’явилася в мережі на тлі терористичного удару по Харкову, від якого постраждало десятки людей.

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Поліцейська з Одеси: «Нах*й мені церкву охороняти, прилетить – всього мінус 30 людей»

Дівчина-коп влипла в гучний скандал

В Одесі поліцейська не хотіла охороняти церкву настільки, що втрапила в скандал. Вона зробила цинічну заяву: мовляв, якщо туди прилетить, то це буцімто «нічого страшного». Реакція суспільства та керівництва не забарилася.

У поліції назвали слова дівчини ганебними. Правоохоронці ініціювали службове розслідування. Про це повідомляє «24 Канал».

Правоохоронниця записала відео для своїх друзів у приватну групу, у якому заявила, що не розуміє, для чого їй охороняти церкву. Висловлювання були досить цинічні та, як пишуть користувачі соцмереж, «кровожерливі».

«На**й мені ту церкву охороняти? Там від сили чоловік 30, є**ть. Ну прилетить туди, і шо? Нічого страшного. Ну це ж не мінус 100 людей, це всього мінус 30, лол, чел», –«> заявила вона.

Очевидно, хтось поширив це відео далі, тому що воно вийшло за межі приватного чату. Запис швидко розлетівся телеграм-каналами.

У правоохоронних органах повідомили, що теж побачили це відео в одному з пабліків.

«За фактом ганебної поведінки поліцейської після несення служби з охорони громадського порядку біля однієї із культових споруд Одещини ініційовано проведення службового розслідування. <…> Така поведінка є неприйнятною, ганьбить роботу правоохоронця, і на неї була принципова та жорстка реакція керівництва», – повідомили в поліції.

У правоохоронних органах зауважили, що до служби в поліції дівчина приступила лише місяць тому.

Наразі дівчину відсторонили від служби. Також правоохоронці ініціювали проведення службового розслідування, за результатами якого її буде звільнено.

Національна поліція України наголосила, що готова захищати й оберігати громадян «як під час відзначення Великодня, так і кожного дня і всередині країни, і на лінії фронту».

«Ми шануємо наші традиції, маємо святі і духовні цінності. До того ж в Одесі, яка мало не щодня стає обʼєктом російських ворожих атак, де гинуть люди, і де поліцейські разом із медиками та рятувальниками першими приходять на допомогу. Вкотре зауважуємо: жоден випадок неправомірних дій правоохоронців не залишиться поза увагою керівництва, і це принципова позиція, що негідні працівники не можуть носити високе звання поліцейського», – сказали у відомстві.

Зазначимо, що цинічна заява поліцейської з Одеси з’явилася в мережі на тлі терористичного удару по Харкову, від якого постраждало десятки людей.

Читайте також: Наш «Штірліц»: українець пішов воювати за росію, а потім розстріляв окупантів.

Реклама Google

Telegram Channel