Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
На Волині привітали із днем народження рідних загиблих Героїв

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

На Волині привітали із днем народження рідних загиблих Героїв

6 травня, на другий день Великодня, працівники міськвиконкому вітали двох іменинників

Спочатку привітали сина загиблого Героя Василя Спасьонова з 15-літтям, яке Гліб відзначав минулої суботи.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Секретар міської ради Іван Юхимюк побажав хлопцю успіхів у навчанні, добрих друзів, здійснення усіх найзаповітніших мрій та зустріти у житті справжнє кохання.

Тато Гліба, підполковник ЗСУ Василь Спасьонов, народився 8 січня 1975 року у селищі Степанівка на Сумщині. Під час служби у 51-й окремій механізованій бригаді (нині 14-а ОМБр) був начальником протиповітряної оборони. Загинув 23 липня 2014 року, визволяючи Лисичанськ на Луганщині. Поховали Героя на кладовищі села Житані.

У село Федорівку поздоровити із днем народження Світлану Троцюк, маму загиблого Героя Романа Самусенка, прибула радниця міського голови з питань ветеранської політики Наталя Микита.

Вітаючи Світлану Миколаївну, яка у неділю відзначала своє 63-річчя, Наталя Віталіївна передусім подякувала мамі за сина-Героя, побажала жінці витримки, сил та натхнення жити, міцного здоров’я.

Старший солдат Роман Самусенко був мобілізований до лав ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення російської федерації, у березні 2022 року. Обіймаючи посаду розвідника, він загинув 41-річним 23 вересня 2022 року на Харківщині внаслідок артилерійського обстрілу. Поховали Героя на Федорівському кладовищі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинський прикордонник зробив сюрприз для 5-річного сина (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel