Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Мама 317-кілограмового чоловіка не може його поховати

33-річний Джейсон помер цього місяця внаслідок відмови органів та ожиріння.

Фото ТСН.

Мама 317-кілограмового чоловіка не може його поховати

Джейсон Голтон був найважчою людиною Великої Британії

Він може не отримати належного похорону після смерті, оскільки  тіло занадто велике.

Про це пише ТСН з посиланням на The Sun.

Вбита горем мама Лейса намагається знайти місце, де можна було б кремувати його 317-кілограмове тіло.

Вона сказала: «Джейсон хотів бути кремованим, але є побоювання, що він може бути занадто широким для камери. Якщо його доведеться ховати, це буде коштувати багато грошей, яких у мене немає – йому знадобиться подвійна ділянка замість одинарної. Ми повинні провести його в останню путь. Мені його дуже не вистачає. Я його дуже сильно любила».

33-річний Джейсон помер цього місяця внаслідок відмови органів та ожиріння. 55-річна Лейса чергувала біля його ліжка в Королівській лікарні графства Суррей, Гілфорд, куди його перевезли на спеціальній машині швидкої допомоги, до якої його несли шестеро пожежників.

Вона сказала: «Мій друг телефонував до похоронних бюро, і одне з них запитало про розміри Джейсона. Його вага не спричиняє занепокоєння, просто він може бути занадто широким. Я не впевнена, що він поміститься до катафалка. Одна похоронна фірма сказала, що вони нададуть йому більшу, прямокутну труну і думають, що вони вже придумали, як його перевозитимуть».

Джейсон став найважчою людиною Великої Британії після смерті 65-річного Карла Томпсона 2015 року. Він почав переїдати в підлітковому віці, переживаючи смерть батька. 2020-го Джейсона довелося піднімати краном зі своєї двокімнатної квартири в Камберлі, графство Суррей, після того, як він захворів.

Після цього він намагався скоротити споживання їжі і втратив три кілограми, перебуваючи в приватному будинку для літніх людей.

Він переніс декілька мініінфарктів, не міг ходити і був прикутий до ліжка вдома в селі в Гемпширі.

Лейса сказала, що Джейсон серйозно захворів у лютому, додавши: «Його нирки припинили працювати, а права частина серця була пошкоджена. Але до самого кінця Джейсон найбільше хвилювався за мене і за те, чи зі мною все буде гаразд. Він був чудовою людиною, дуже добрим і чуйним».

Реклама Google

Telegram Channel