Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Волинських прикордонників навчали як виявити підроблені документи

Майже щодня прикордонники Волинського загону виявляють у подорожніх документи з ознаками підробки.

Фото: Фейсбук.

Волинських прикордонників навчали як виявити підроблені документи

Упродовж курсу інспектори прикордонного контролю, які залучаюся до перевірки документів у волинських пунктах пропуску, удосконалювали знання щодо протидії використанню підроблених документів в сучасних умовах

Про нові способи підробки паспортних документів, ознаки, що вказують на фальшивку, про техніки, до яких найчастіше вдаються правопорушники, прикордонникам розповіли спеціалісти Головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби України.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон. 

Інспектори практикувалися у розпізнаванні підробок, в тому числі й за допомогою сучасних технічних засобів для перевірки документів, вивчали новітні методи захисту.

Зазначимо, що підвищення кваліфікації персоналу, який здійснює паспортний контроль в пунктах пропуску, підготовка фахівців з поглибленої перевірки документів проводиться систематично. До таких заходів залучаються інспектори з усіх підрозділів охорони кордону.

Майже щодня прикордонники Волинського загону виявляють у подорожніх документи з ознаками підробки, тому удосконалення вмінь та навичок інспекторів прикордонного контролю залишається одним з пріоритетних завдань.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Нововолинську відновлює роботу благодійна їдальня.

Реклама Google

Telegram Channel