Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
На Волині відкрили Центр пробації

На території України нараховується близько 600 таких офісів.

Фото: facebook.com.

На Волині відкрили Центр пробації

У середу, 8 травня, в Нововолинську відбулася презентація оновленого Центру пробації, який передбачає роботу з правопорушниками без ізоляції їх від суспільства

У заході взяв участь міський голова Борис Карпус, голова Володимирської райдержадміністрації Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць, заступник директора Державної установи «Центр пробації» Тетяна Кічата, начальник філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області Юрій Перик, голова Поромівської громади Олег Савчук, депутати Володимирської районної та Нововолинської міської рад, представники поліції та бізнесу.

Про це інформує Нововолинська міська рада.

За усіма вимогами приміщення офісу поділено на відкриту та закриту зони. Є кабінет для індивідуальної роботи із засудженими.

Сьогодні на території України нараховується близько 600 офісів «Центру пробації». Їх відкриття – це важливий крок для громади, бо повертати людей, які скоїли злочини, до нормального життя потрібно і під час повномасштабної війни.

У новому офісі провели благодійний ярмарок. Учасники мали змогу придбати картини, різні вироби з дерева та задонатити на FPV-дрони для 100 бригади.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Громада на Волині отримала відзнаку за успіхи в цифровій трансформації.

Реклама Google

Telegram Channel