Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
На Волині перевірили готовність автомобільних доріг до літа

Безпечних доріг!

Фото: facebook.com.

На Волині перевірили готовність автомобільних доріг до літа

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху спільно із представниками служб автомобільних доріг завершили весняно комісійне обстеження вулично-шляхової мережі Волині

Особливу увагу патрульні приділяли аварійно-небезпечним ділянкам та місцям концентрації ДТП.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Всі виявлені факти ямковості, колійності проїзної частини, заниження узбіччя, відсутність дорожніх знаків та інші недоліки, інспектори зафіксували в актах весняного комісійного обстеження та визначили обсяги робіт щодо їх ліквідації.

За результатами обстеження:

  • патрульні видали 66 приписів та вимог на усунення недоліків за порушення правил, норм стандартів щодо утримання вулично-дорожньої мережі із зазначеними термінами на їх усунення.
  • винесли 29 постанов на 2 протоколи на посадових осіб за ст. 140 (Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць, залізничних переїздів, інших дорожніх споруд) КУпАП.
  • також, оформили 8 протоколів за ст.188-28 (Невиконання законних вимог посадових осіб уповноважених підрозділів Національної поліції адміністративних матеріалів за порушення правил, норм та стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні вулично-дорожньої мережі) КУпАП.

Безпечних вам доріг!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинян, які порушили правила рибальства, притягнули до відповідальності.

Реклама Google

Telegram Channel