Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
У громаді на Волині вшанували жінок, чиї сини та чоловіки полягли у боротьбі за Україну

Талановиті вихованці та викладачі Маневицької школи мистецтв презентували у залі патріотичні мелодії.

Фото: facebook.com.

У громаді на Волині вшанували жінок, чиї сини та чоловіки полягли у боротьбі за Україну

У другу неділю травня відзначаємо одне з найтепліших і задушевніших свят – День матері

Сьогодні у центрі культури та дозвілля в Маневичах вчергове відбувся захід, сповнений безмежної шани і глибокої вдячності до Берегинь, хранительок домашнього вогнища, незламних та жертовних Матерів Воїнів-Героїв, які віддали своє життя за мир і незалежність рідної Вітчизни.

Про це йдеться на сайті Маневицька селищна рада.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих земляків. Поіменно згадали кожного Героя нашої громади, які загинули, захищаючи незалежність України у 2014-2024 роках.

Данину поваги матерям та дружинам нелегкої долі висловив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, наголосивши, що їх жертовність, стійкість, а також величезна сила духу є зразком самовідданості і патріотизму, а пам'ять про неоціненний внесок у майбутню Перемогу їх загиблих чоловіків та синів навічно закарбується у нашій пам’яті.

Зі словами вдячності звернувся до присутніх начальник першого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, підполковник Геннадій Лічман.

Пронизані болем рядки поезії продекламувала місцева авторка Ірина Дерлюк. Талановиті вихованці та викладачі Маневицької школи мистецтв презентували у залі патріотичні мелодії.

Опісля рідні полеглих захисників, мали змогу озвучити питання, які найбільше їх турбують, та поспілкуватися з керівництвом і представниками відділів установ, організацій селищної ради, територіального центру комплектування та соціальної підтримки, медицини, поліції тощо.

Доземний уклін та щира вдячність, вам Матері, за виховання справжніх патріотів України, гідних захисників українського народу, які у час жорстокої, страшної війни, стали на праведну боротьбу добра зі злом.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Екотуризм На Волині: що пропонують лісівники для відпочинку у рекреаційних пунктах.

Реклама Google

Telegram Channel