Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Депутати провели засідання щодо діяльності Луцької міської стоматполіклініки

Ухвалено рішення провести зустріч із трудовим колективом стоматполіклініки.

Фото: facebook.com.

Депутати провели засідання щодо діяльності Луцької міської стоматполіклініки

10 травня відбулося засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови

Депутати Оксана Лєщинська, Ірина Чебелюк, Ігор Гнетньов, Віталій Бондар, Алла Надточій, Валентин Хаймик, Алла Доманська, Оксана Руднік обговорили результати виїзного засідання на базі комунального підприємства «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка».

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Учасники виїзного засідання розпочали свою роботу 30 квітня. Понад тиждень депутати вивчали діяльність міської стоматполіклініки, розподіливши її на такі блоки:

  • аналіз установчих документів;
  • фінансово-економічна діяльність;
  • надання стоматологічної медичної допомоги;
  • робота кадрової служби.

Сьогодні доповідачі по кожному блоку поінформували про виявлені недоліки, висловили свої зауваження та надали рекомендації щодо покращення окремих напрямків роботи.

Серед позитивів відзначено збільшення фінансування установи на 18 % з приходом нового керівника Любові Яковчук та її намагання розвинути стоматологію в Луцьку як державну форму стоматологічної допомоги.

«Звичайно, вона не може фінансуватися на 100% з бюджету – державного чи міського, тому що це дуже великі кошти. Але поєднання, наприклад, коштів з міського бюджету для пільгових категорій, наших ветеранів, військовослужбовців – це велика допомога і увага до них», – підкреслила голова комісії Оксана Лєщинська.

Підсумовуючи засідання, вона наголосила, що завдання комісії – повний, всебічний та неупереджений аналіз роботи комунального підприємства. Оскільки у частини депутатів залишилися запитання до адміністрації лікувального закладу, ухвалено рішення провести зустріч із трудовим колективом стоматполіклініки.

Зустріч заплановано на 20 травня 2024 року у приміщенні на просп. Волі, 39.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Громада на Волині передала землякам на передову розвідувальне обладнання.

Реклама Google

Telegram Channel